Αυτό Το «Υγιεινό» Ρόφημα Καταστρέφει Τον Θυρεοειδή Σας. 10 Λόγοι Για Τους Οποίους ΔΕΝ Πρέπει Να Το Πίνετε! -ΒΙΝΤΕΟ




Πολλοί άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στο γάλα σόγιας με στόχο να τρώνε πιο υγιεινά. Αυτό το γάλα δεν περιέχει λακτόζη, σε αντίθεση με το αγελαδινό γάλα, γι’αυτό είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τα άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη αλλά και για τους χορτοφάγους.

Το εμπλουτισμένο γάλα σόγιας έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε χοληστερό…

Πολλοί άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στο γάλα σόγιας με στόχο να τρώνε πιο υγιεινά. Αυτό το γάλα δεν περιέχει λακτόζη, σε αντίθεση με το αγελαδινό γάλα, γι’αυτό είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τα άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη αλλά και για τους χορτοφάγους.

Το εμπλουτισμένο γάλα σόγιας έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη και κορεσμένα λίπη και υψηλή σε ασβέστιο, σίδηρο, πρωτεΐνες και βιταμίνη Β. Ωστόσο, έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση γάλακτος σόγιας θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

10 Σημαντικοί Λόγοι Για Να Αποφεύγετε Το Γάλα Σόγιας

1. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε αλουμίνιο, το οποίο είναι τοξικό για το σώμα και έχει σοβαρές, αρνητικές επιδράσεις στους νεφρούς και το νευρικό σύστημα, ενώ συνδέεται και με τη νόσο του Alzheimer.

2. Η σόγια είναι πλούσια σε φυτικά οιστρογόνα, γνωστά ως φυτοοιστρογόνα, τα οποία διαταράσσουν την ενδοκρινική λειτουργία και προκαλούν στειρότητα και καρκίνο του μαστού στις γυναίκες.

3. Ο καρπός της σόγιας είναι φορτωμένος με τοξίνες που επηρεάζουν τα επίπεδα των οιστρογόνων, οπότε η κατανάλωση 2 ποτηριών καθημερινά μεταβάλλει σημαντικά τις ορμόνες στο σώμα μιας γυναίκας, διακόπτοντας τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

4. Η σόγια περιέχει τοξικές ισοφλαβόνες, οι οποίες προκαλούν την περαιτέρω ανάπτυξη του υπάρχοντος καρκίνου του μαστού.

5. Η σόγια και τα προϊόντα σόγιας είναι πλούσια σε φυτικό οξύ, το οποίο εμποδίζει την αφομοίωση του ψευδαργύρου, του χαλκού, του ασβεστίου, του μαγνησίου και του σιδήρου.

6. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε αιμοσυγκολλητίνη (haemagglutinin), μια ουσία που προάγει τη δημιουργία θρόμβωσης στο αίμα.

7. Νιτρικά άλατα, τα οποία είναι ισχυρές καρκινογόνες ουσίες, σχηματίζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης της σόγιας με ψεκασμό.

8. Περίπου το 99% της σόγιας είναι γενετικά τροποποιημένη, επομένως έχει εξαιρετικά υψηλές ποσότητες φυτοφαρμάκων.

9. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, οι εύθραυστες πρωτεΐνες της σόγιας εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που τις καθιστά επιβλαβείς για την ανθρώπινη πέψη.

10. Τα τρόφιμα σόγιας είναι πλούσια σε goitrogens, ουσίες που αναστέλλουν την παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών.

Πηγη:  truelife.gr

92
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Ποια ελληνική λέξη έχει 1.530 παράγωγα και σύνθετα; Το λεξικό του Μπαμπινιώτη έχει την απάντηση
Ο Τρόπος που κρατιέστε χεράκι-χεράκι, αποκαλύπτει το μέλλον που θα έχει η σχέση σας. Πολύ έγκυρες πληροφορίες!
Ο Ζωντανός Αρχάγγελος Μιχαήλ στο Μανταμάδο της Λέσβου
Η νύχτα έγινε μέρα στον Κάλαμο φωτογραφίες και βίντεο από την καταστροφική πυρκαγιά
Δικηγορικοί Σύλλογοι: «Δεν θα εγκαταστήσουμε POS»
Το πρώτο πράγμα που θα δείτε σε αυτή την εικόνα δείχνει την προσωπικότητα σας
Άντρας απέδειξε με τον πιο συγκινητικό τρόπο πόσο αγαπά την άρρωστη γυναίκα του
Ο Δήμος Περιστερίου στηρίζει τις μόνες μητέρες και τις μητέρες ακραίας φτώχειας με δωρεάν είδη
«Θαυματουργό» νανοτσίπ αναγεννά όργανα μόλις με ένα άγγιγμα
Το απόλυτο Σοκ… Ελληνίδα εκδίδει το παιδί της στο Facebook