ΠΟΙΑ από αυτές τις 7 Φωτογραφίες σε Κάνει να Νιώθεις Άβολα; Η Απάντησή σου Αποκαλύπτει πολλά για τον Χαρακτήρα σου!
Όλοι μας έχουμε μια «σκοτεινή πλευρά» – χαρακτηριστικά που όχι μόνο δεν επιδιώκουμε να δείξουμε στους άλλους, αλλά συχνά δεν θέλουμε καν να παραδεχτούμε για τον εαυτό μας.

Σας δίνουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και να μάθετε ποια από τα γνωρίσματα του χαρακτήρα σας, κρύβετε από τον εαυτό σας. Ίσως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημ…

Όλοι μας έχουμε μια «σκοτεινή πλευρά» – χαρακτηριστικά που όχι μόνο δεν επιδιώκουμε να δείξουμε στους άλλους, αλλά συχνά δεν θέλουμε καν να παραδεχτούμε για τον εαυτό μας.

Σας δίνουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και να μάθετε ποια από τα γνωρίσματα του χαρακτήρα σας, κρύβετε από τον εαυτό σας. Ίσως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο θεωρείτε.

Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε την πιο δυσάρεστη εικόνα σύμφωνα με τη γνώμη σας, και στη συνέχεια μάθετε τι σημαίνει η επιλογή σας στο τέλος.

1.

1

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

2.

2

3.

3

4.

4

5.

5

6.

6
7.

7

Αποτελέσματα

1. Δεν θέλουν να παραδεχτείτε ότι ζηλεύετε τους άλλους. Αλλά η ζήλια είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Επιπλέον, είναι ένα καλό κίνητρο για να προχωρήσετε μπροστά!

2. Δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι είστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Όλοι σκέφτονται ότι είστε σκληρό καρύδι, αλλά εσείς θέλετε να στηριχτείτε στον ώμο κάποιου άλλου. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τα κοντινά σας άτομα, και θα δείτε – θα είναι πιο εύκολο.

3. Δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι δεν ξέρετε πώς να λέτε «όχι». Συμφωνείτε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες άλλων και στη συνέχεια θυμώνετε με τον εαυτό σας. Αλλά δεν έχει σημασία τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Αυτό που έχει σημασία είναι τι σκέφτεται το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Εσείς.

4. Δεν αναγνωρίζετε στον εαυτό σας ότι φοβάστε τις αλλαγές. Μια αλλαγή είναι διέξοδος από τη ζώνη άνεσής τους, και για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ανησυχητική. Κάντε ένα σαφές σχέδιο για το πώς και τι θέλετε να αλλάξετε, και ο φόβος θα υποχωρήσει. Τώρα μπορείτε να εκπληρώσετε το όνειρό σας!

5. Δεν αναγνωρίζετε στον εαυτό σας ότι δεν θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κατηγορείτε τους άλλους για ό,τι συμβαίνει σε σας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας. Και να βγείτε νικητές!

6. Φοβάστε να κάνετε λάθη. Σημασία δεν έχει το γεγονός ότι πρέπει πάντα να τα κάνετε όλα τέλεια, αλλά να ηρεμήσετε συναισθηματικά, να μάθετε τι κερδίσατε από μια δύσκολη κατάσταση και να προχωρήσετε μπροστά.

7. Είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, δεν έχετε τίποτα να κρύψετε από τον εαυτό σας. Μπορείτε πραγματικά να αξιολογείτε τις δικές σας δυνάμεις, δεν φοβάστε την αλλαγή και είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε τους στόχους τους. Καλή τύχη!

Credit: Adme

168
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Άλογο συγκρούστηκε με ταξί στο κέντρο της Αθήνας! Ο τόπος γέμισε αίματα
Η ιστορία του χαστουκιού του Φαίδωνα Γεωργίτση στη Ζωή Λάσκαρη
Συγκλονίζει το μήνυμα του Λουκά Φουρλά μετά την κηδεία της κορούλας του
5+1 Επτασφράγιστα Μυστικά από έναν Δερματολόγο για να έχετε πάντα Λαμπερή και Απαλή Επιδερμίδα. Το 4ο είναι Χρυσός!
Η μητέρα του πέθανε ξαφνικά. Κατά τη διάρκεια της κηδείας της αυτή η δασκάλα αγκαλιάζει το μωρό και κάνει το αδιανόητο!
O Μπιλ Γκέιτς έκανε αυτές τις 15 προβλέψεις το 1999 και είναι τρομακτικό το πόσο μέσα έπεσε
Τα σημάδια που έχετε στο πρόσωπό λένε πολλά για την υγεία σας. Μην τα αγνοείτε
10 Εκπληκτικά Σπίτια, που είναι καλά Κρυμμένα από τα Αδιάκριτα Βλέμματα! Με το 7ο θα σας Πέσει το Σαγόνι!
Η Τουρκία ετοιμάζει πυρηνικό εργοστάσιο και μόλις ξεκίνησε η κατασκευή του
Τρέξιμο ή βάρη; 25χρονη μας δείχνει τα διαφορετικά αποτελέσματα των δύο ασκήσεων στο σώμα της